Marcel Hermans en Gerard Groeneveld bij het spandoek dat drie jaar geleden in Sint Anthonis werd opgehangen.
Volledig scherm
Marcel Hermans en Gerard Groeneveld bij het spandoek dat drie jaar geleden in Sint Anthonis werd opgehangen. © Ed van Alem

Wereldkampioen Jeffrey Herlings krijgt geen huldiging

OPLOO - Er komt geen huldiging voor wereldkampioen Jeffrey Herlings uit Oploo.  De gemeente Sint Anthonis heeft woensdag, direct nadat hij de allesbeslissende, bloedstollende motorcrosswedstrijd in Italië won, een felicitatie en een bosje bloemen naar de wereldkampioen gestuurd. Maar daar beperkt de gemeente zich toe, laat een woordvoerder weten. 

6 reacties

 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Heb je het hem nu gevraagd Tars , of denk je dat hij het niet wil? Dat is een groot verschil!!
 • Tars Van den Broek

  2 maanden geleden
  Niks geen negativiteit Marcel, maar de kop klopt gewoon niet. Hij WIL niet! Hartstikke knap dat hij wereldkampioen is geworden, ik ben ook groot fan, maar hij zit niet te wachten op een huldiging van Sint Tunnis. Goed dat de gemeente dat wel inziet (scheelt een hoop gedoe voor Jeffrey), in tegenstelling tot sommige individuen die daar hartstikke blind voor zijn. En het spandoek is trouwens gevonden en aangepast!
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Marcel, vergeefse energie…
 • Marcel Hermans

  2 maanden geleden
  Van waar deze negativiteit, Tars? Marleen Sijbers heeft in 2018 als burgemeester op Assen een geweldige VIP behandeling gehad en was apetrots tussen al die andere gasten, ik was er zelf op korte afstand bij. Wat verwacht jij op zo'n moment dat Herlings iedereen een handje gaat schudden? Sijbers heeft in ieder geval geen hard feelings, want zij volgt tot op de dag van vandaag nog steeds de verrichtingen van Herlings. Herlings woont idd op de grensgemeente, maar zoiets kan ook nog groeien.
 • Tars Van den Broek

  2 maanden geleden
  Waarom deze kop? Net als na het behaalde kampioenschap in Assen, waarbij burgemeester Sijbers aanwezig was en er amper een snel handje van af kon zal Herlings ook nu geen prijs stellen op een huldiging. Het enige wat hij met onze gemeente heeft is dat zijn huis op de grens met Gemert/Bakel staat, verder hebben we hem hier nog nooit gezien of gehoord. Zijn WK is een geweldige prestatie waar we trots op kunnen zijn. Maar meer als Brabander/Nederlander dan als inwoner van de gemeente Sint Anthonis.

Maasland