Volledig scherm
PREMIUM
Bouwkavels Hanenspoor. © Ed van Alem

Wethouder predikt bouwkoorts in Sint Anthonis: ‘Laat de betonmolens draaien’

WANROIJ - Het streven: dit jaar nog in elke kern van Sint Anthonis de betonmolens laten draaien voor nieuwe woningbouwprojecten. Met als doel dat nog dit kalenderjaar nieuwe bewoners de sleutel kunnen krijgen voor hun huis. Dat staat wethouder Wouter Bollen van de gemeente Sint Anthonis voor ogen. 

Mogelijkheden en voorlopige plannen zijn er te over in Stevensbeek, Landhorst, Wanroij, Oploo, Sint Anthonis, Westerbeek en Ledeacker. Dat bleek tijdens een presentatie van de bouwlocaties binnen de gemeente in Het Wapen van Wanroij maandagavond. Gemeenteraadsleden kregen een actueel overzicht voorgeschoteld  van in totaal honderden woningen. Huizen waarop bijvoorbeeld jonge mensen met smart zitten te wachten.  Maar ook projecten voor (jonge) gezinnen en levensloopbestendige huizen voor ouderen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland