Volledig scherm
Jos Raemaekers © dg

Wethouder Raemaekers keert terug in Sint Anthonis

SINT ANTHONIS - Jos Raemaekers keert morgen terug als wethouder van Sint Anthonis. Dat betekent dat zijn vervanger Rob Poel weer vertrekt.

Raemaekers (Sint Anthonis Nu) legde zijn werk op 24 december vorig jaar neer vanwege een operatie. De verwachting was toen dat hij een halfjaar afwezig zou zijn.

Tijdens de afwezigheid van Raemaekers is er veel gebeurd in Sint Anthonis. Raemaekers’ opvolger Hans Driessen vertrok na een half jaar. Hij werd op zijn beurt vervangen door Rob Poel. In november stapte burgemeester Marleen Sijbers op. Zij werd vervangen door waarnemend burgemeester Marcel Fränzel.

  1. Jubilerend Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) viert feest in de regio
    PREMIUM

    Jubilerend Re­gio-or­kest Oost-Bra­bant (ROB) viert feest in de regio

    WANROIJ / MILL / GENNEP - Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) viert zijn 12,5 jarig bestaan met drie concerten in de regio. Zaterdagavond is het project-harmonieorkest het feestvarken in ’t Wapen van Wanroij in Wanroij. Op 18 januari spant het ROB samen met muziekvereniging St. Jan in Myllesweerd in Mill en een dag later is er een samenwerkingsverband met harmonie Unitas et Fidelitas in Pica Mare in Gennep.

Maasland