Welke smartphone past bij jou?
Volledig scherm
Welke smartphone past bij jou? © Getty Images

De vijf beste smartphones voor senioren

De tijd waarin je met een telefoon enkel kon bellen is voorbij, maar sommigen hebben al die technologische snufjes niet nodig. Onze techredacteur ging op zoek naar vijf  gebruiksvriendelijke smartphones.

 1. Spotify Wrapped 2021: hoe je jouw lijstjes met favoriete muziek en artiesten kunt vinden

  Spotify Wrapped 2021: hoe je jouw lijstjes met favoriete muziek en artiesten kunt vinden

  Het jaar zit er weer bijna op en dat betekent dat het jaarlijks terugkerende cadeautje voor luisteraars van Spotify er weer aankomt. De exacte datum is nog niet bekend, maar binnenkort kunnen luisteraars van de populaire streamingdienst weer genieten van hun eigen Spotify Wrapped. Een overzicht van de artiesten, nummers en podcasts die een luisteraar in het afgelopen jaar het meest heeft afgespeeld.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?