Een opmerkelijke zaak in de Almelose rechtbank, met als inzet: TikTok
Volledig scherm
PREMIUM
Een opmerkelijke zaak in de Almelose rechtbank, met als inzet: TikTok © beeldbewerking

Ex-man wil dat populaire TikTokker stopt hem te beschadigen: ‘Laat mij met rust’

Tienduizenden volgers zagen hoe de Almelose Selina haar ex-man via de app TikTok beledigde en zwartmaakte. Dat ging zo ver dat de twee deze week in de rechtbank lijnrecht tegenover elkaar stonden, in een zaak die toont hoe populariteit op sociale media een gevaarlijk wapen kan worden.

 1. Nederlander hackt Twitteraccount Donald Trump: ‘Ik dacht ‘oh god’ toen ik was ingelogd’

  Nederlan­der hackt Twitterac­count Donald Trump: ‘Ik dacht ‘oh god’ toen ik was ingelogd’

  Een Nederlander heeft het twitteraccount @realDonaldTrump van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer gehackt. Trump gebruikte het wachtwoord ‘maga2020!’ (Make america great again) en zou geen extra beveiliging hebben ingesteld, meldt Vrij Nederland. Ook werd ongeveer hetzelfde wachtwoord gebruikt voor het wifi-netwerk op grote Trump-bijeenkomsten. Het Witte Huis ontkent dat de president gehackt is.
 2. Dansje van voetbalteam uit Bladel gaat wereld rond: ‘Niet te beschrijven’
  Play
  video

  Dansje van voetbal­team uit Bladel gaat wereld rond: ‘Niet te beschrij­ven’

  De voetballers van Bladella O19 uit Bladel gaan de wereld rond met een video op TikTok. Op het platform heeft het filmpje, waarin ze een dansje doen, in een paar dagen al miljoenen views. Op de onder voetbalfans populaire Instagrampagina 433 (30 miljoen volgers) is het dansje zelfs het meest bekeken filmpje ooit. ,,Niet te beschrijven‘’, zegt Zem van Sambeeck (17), die het filmpje op zijn TikTok-profiel plaatste.