De controller van de Google Stadia
Volledig scherm
De controller van de Google Stadia © Tweakers

Google trekt stekker uit streamingdienst voor games

Google stopt met zijn streamingdienst voor het spelen van computerspellen Stadia. Het in 2019 begonnen gameplatform trekt minder spelers dan het techbedrijf had gehoopt, zo meldt algemeen directeur Phil Harrison op het blog van Google.

 1. Musk: blauw vinkje eind november nog niet terug op Twitter

  Musk: blauw vinkje eind november nog niet terug op Twitter

  Twitter Blue komt waarschijnlijk toch nog niet terug eind deze maand. Twittereigenaar Elon Musk zei in de nacht van maandag op dinsdag in een tweet dat de dienst, waarbij betalende gebruikers een blauw vinkje kregen, pas weer gelanceerd wordt wanneer er genoeg zekerheid is dat mensen bekendheden en bedrijven niet na kunnen doen als ze het vinkje kunnen kopen. Musk zei ook dat organisaties waarschijnlijk een ander kleur vinkje krijgen dan individuen.
 2. ‘Verkoop kwakkelt en voorraden zijn te groot’: is dit het ideale moment om een goedkope tv te scoren?
  PREMIUM

  ‘Verkoop kwakkelt en voorraden zijn te groot’: is dit het ideale moment om een goedkope tv te scoren?

  De verkoop van tv’s viel dit jaar met een vijfde terug. Onder meer door de dalende vraag betaal je gemiddeld bijna 12 procent minder voor een toestel, berekende onderzoeksbureau GfK. Hoe komt dat? Zijn er met Black Friday extra veel koopjes te vinden? Of kun je beter nog wat langer wachten om een nieuwe televisie aan te schaffen? Jasper Vermeulen, marktanalist voor de tv-sector bij GfK, en hoofdredacteur Frank Everaardt van ‘Hardware Info’ geven advies.