Koopjesjagers op internet afgelopen maanden op grote schaal opgelicht

VIDEOKoopjesjagers op internet zijn afgelopen maanden op grote schaal opgelicht. Bij de politie kwamen nu al vijf keer meer aangiftes binnen tegen webwinkels die niet leverden wat ze beloofden vergeleken met heel 2019. Nu het koopjesjagen in aanloop naar Black Friday is begonnen en de feestdagen snel volgen, vreest de politie dat het daar niet bij blijft.

2 reacties

  • Desirea Ter Stegen

    1 jaar geleden
    De Philips koffiemachine in dit voorbeeld is komisch een winkelwaarde van €695,- nu €59,- en daar gaan er weer een paar die denken dat alles gratis is,hebzucht?inderdaad zijn er veel sites die fake zijn kijk naar de lay-out van de site(allemaal dezelfde)en de afbeeldingen gajat van Ebay en de prijs?net als de koffie machine.Geen beveiligde verbinding,veel spelfouten en "contact us"+"about us" bestaat niet op zo'n site icm de idioot lage prijs weet je zelf al dit is fake en je moet wegwezen.
  • Ron van Dijk

    1 jaar geleden
    Amerikaans gezegde: if it sounds too good to be true it probably is. Wanneer iets te mooi is om waar te zijn, dan trap er niet in. Veel op het internet is niet te vertrouwen. Dat geldt niet alleen voor aanbiedingen, maar ook voor "nieuws" van niet-conventionele, onbetrouwbare bronnen.