SEOUL - Samsung gaat een draadloze koptelefoon voor zijn smartphones op de markt brengen, te vergelijken met de AirPods van de iPhone. De oordopjes gaan Galaxy Buds heten, melden de techsites TechCrunch en The Verge. Ze baseren zich op de nieuwste versie van de Galaxy Wearable-app van Samsung. Daar staan de Buds al in.
Volledig scherm
SEOUL - Samsung gaat een draadloze koptelefoon voor zijn smartphones op de markt brengen, te vergelijken met de AirPods van de iPhone. De oordopjes gaan Galaxy Buds heten, melden de techsites TechCrunch en The Verge. Ze baseren zich op de nieuwste versie van de Galaxy Wearable-app van Samsung. Daar staan de Buds al in. © EPA

Samsung komt na Apple nu ook met draadloze koptelefoons

Samsung gaat een draadloze koptelefoon voor zijn smartphones op de markt brengen, te vergelijken met de AirPods van de iPhone. De oordopjes gaan Galaxy Buds heten, melden de techsites TechCrunch en The Verge. 

  1. Opnieuw recordomzet Apple door vraag naar iPhones en Macs

    Opnieuw recordom­zet Apple door vraag naar iPhones en Macs

    Techconcern Apple heeft in het tweede kwartaal van zijn gebroken boekjaar weer meer telefoons en computers verkocht. Het bedrijf had eerder nog gewaarschuwd dat ongunstiger wisselkoersen en de timing van de introductie van nieuwe apparaten dit jaar mogelijk de verkopen zouden drukken. Dat bleek niet uit te komen en de omzet van 97,3 miljard dollar (92,6 miljard euro) was de hoogste ooit in de eerste drie maanden van een kalenderjaar.