Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Twitter wil gebruikers waarschuwen voor verhitte gesprekken

Twitter werkt aan een functie waarmee gebruikers worden gewaarschuwd voor ‘intense’ en ‘verhitte’ Twitter-gesprekken, om zo ‘gezonde conversaties’ te stimuleren.

  1. Te veel lawaai op kantoor? Dit zijn de beste koptelefoons met noisecancelling

    Te veel lawaai op kantoor? Dit zijn de beste koptele­foons met noisecan­cel­ling

    De kantoren lopen weer vol met collega’s. Hunker jij naar de stilte van je serene thuiswerkplek? Met een noisecancelling koptelefoon demp je storende omgevingsgeluiden. Zo verzeker je jezelf van vlotte calls en kun je aangenaam verder werken met je lievelingsmuziek op de achtergrond. Hoe werkt noisecancelling precies en wat zijn de beste hoofdtelefoons met noisecancelling? Hardware.Info zocht het voor je uit.
  2. Schatrijke antivirus-pionier John McAfee ‘verdiende 13 miljoen over rug van Twittervolgers’

    Schatrijke antivirus-pionier John McAfee ‘verdiende 13 miljoen over rug van Twittervol­gers’

    De omstreden tech-ondernemer John McAfee komt steeds dieper in de problemen. De 75-jarige Britse Amerikaan, die schatrijk werd met zijn gelijknamige antivirusprogramma, wordt nu ook beschuldigd van fraude en witwassen. McAfee zou de prijzen van cryptomunten kunstmatig hebben opgedreven door handig gebruik te maken van zijn grote schare volgers op Twitter. Volgens Amerikaanse justitie verdiende hij zo meer dan dertien miljoen dollar over de rug van beleggers die met de cryptomunten bleven zitten.