Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images/Maskot

Weer een kapot iPhone-snoertje: zo voorkom je het

Het is een van de grootste ergernissen bij smartphonegebruik; het stukgaan van oplaadkabels. Het lijkt bijna alsof de fabrikanten het erom doen. Hoe kun je dit (enigszins) voorkomen en waar moet je op letten bij het aanschaffen en bewaren van deze kabels?

4 reacties

 • Bert Vogels

  2 maanden geleden
  Peter van Gelder. Wat zeg je nou voor iets stoms? Ja, Apple is duur in aanschaf. Maar hun telefoons worden vele jaren ondersteund met updates. In tegenstelling tot de meeste Android toestellen. Met mijn vorige MacBook Pro heb ik 10 jaar gedaan, voordat ik ‘m verving. Maar hij doet het nog steeds prima (15 jaar oud!) Is dit dan een overpriced piece of shit. Mijn Windows laptops gaan maar een paar jaar mee. Blijf jij maar lekker die goedkope rotzooi kopen.
 • Henk Gelder

  2 maanden geleden
  Nooit last van met de bijgeleverde kabel eigenlijk. Wel om het jaar een nieuwe telefoon halen dan haha.
 • Peter van Gelder

  2 maanden geleden
  We weten met zijn allen dat de meegeleverde accessoires niet geweldig zijn. Een artikel als dit verschijnt niet voor niets. Maar wat kun je ook verwachten van Apple smartphones van meer dan E 1000,- ? Ofwel overpriced piece of shit!
 • Piet Bastiaansen

  2 maanden geleden
  Doe duct tape aan begin van het kabeltje.Geen fraai gezicht maar enorm effectief
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.