ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Zo verdwijnen je WhatsAppberichten automatisch

Wil je voorkomen dat jouw berichten voorgoed terug te vinden zijn door (oud-)gesprekspartners? Of wil je wat opslagruimte vrijhouden op je smartphone? WhatsApp kan nieuwe berichten na een bepaalde tijd automatisch laten verdwijnen.

 1. Elon Musk is meer dan Tesla en Twitter: zeven opmerkelijke kanten van de techmiljardair
  PREMIUM

  Elon Musk is meer dan Tesla en Twitter: zeven opmerkelij­ke kanten van de techmiljar­dair

  Het lijkt wel alsof tech- en businessgigant Elon Musk bijna dagelijks het nieuws bepaalt. Is het niet om een welles-nietes-miljardenovername van Twitter, dan gaat het wel over een spraakmakende tweet op datzelfde medium. Onhandige en kwetsende uitspraken blijven de man sowieso achtervolgen, terwijl hij tegelijkertijd een ongekende zakelijke geldingsdrang heeft en miljoenen per jaar aan goede doelen schenkt. Hier zijn zeven zaken die je misschien nog niet wist over Musk.
 2. Waarom is mijn internetverbinding trager dan beloofd?

  Waarom is mijn internet­ver­bin­ding trager dan beloofd?

  Wil je weten hoe snel je huidige internetverbinding op je apparaat is, tik dan ‘Hoe snel is mijn internet?’ in Google. Er komt dan een blok met een Internetsnelheidstest naar boven, waarbij je direct in de zoekmachine kunt testen hoe snel je internet is. Druk op ‘Snelheidstest uitvoeren’. Na enkele seconden verschijnt de download- en uploadsnelheid van je apparaat in beeld. Een snelheidstest kun je ook uitvoeren in de browser via speed.measurementlab.net of speedtest.net.