Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van Beyoncé. Volgens Thomas Verbogt zou het een goed idee zijn om in de Verenigde Staten een beroemdheid te strikken ‘die in een televisieprogramma drop eet. Beyoncé, zo iemand.’ © AP

‘Beyoncé moet dropveters gaan eten’

column thomas verbogtMijn zusje verhuisde zo’n 25 jaar geleden naar Athene. Toen ze er een tijdje was, miste ze witbier en kroketten. Niet te krijgen daar. Kroketten nog steeds niet, geloof ik. Ze overwoog die producten te gaan importeren. Ze was opgeleid tot verpleegkundige, maar dat beroep leidde niet tot welstand. Witbier en kroketten!

Maar jammer voor haar bleef ze dommelen tussen droom en daad, wat je vaker in Griekenland ziet. Dat bedoel ik niet discriminerend, ik verlang er soms naar. Ik zei toen al tegen haar: stroopwafels! Veel beter dan witbier en kroketten.

Quote

Het Amerikaan­se nichtje en haar vriendin­nen vinden drop uitgespro­ken vies. Zelfs beledigend

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Columns