Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Dat doe ik ook graag, nadenken in de trein, of een beetje doelloos mijmeren

Column Thomas VerbogtReizen per trein heeft voor- en nadelen. Als het niet te druk is, er zich geen vertraging voordoet en niet alle medepassagiers aan het telefoneren zijn, verkeer je in omstandigheden die best ideaal zijn. Er gebeurt iets nuttigs, want je wordt verplaatst, je zit in een andere tijd dan thuis, op je werk of waar je normaal ook bent, en als het goed is, word je niet gestoord. 

Kan me erop verheugen. Ik heb vriend die zo nu en van Amsterdam naar Maastricht reist, zonder dat hij daar moet zijn. In Maastricht koopt hij koffie of een biertje op het station en dan reist hij weer terug. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Schaamte, die moeilijke emotionele sensatie moet je ook als Kamerlid leren toelaten
    PREMIUM
    Column Thomas Verbogt

    Schaamte, die moeilijke emotionele sensatie moet je ook als Kamerlid leren toelaten

    Voor een carrièreswitch is het te laat, maar ik zou het best willen zijn: integriteitadviseur van de Tweede Kamer. Alleen al omdat het me fascineert waarom zo’n functie er moet zijn. Mannen en vrouwen die door ons gekozen zijn om ons naar eer en geweten te vertegenwoordigen, en dan kan de integriteit een kwestie zijn. Leg het maar eens uit aan mensen die van niets weten.

Columns