Volledig scherm
PREMIUM
Columnist Thomas Verbogt. © Do Visser

De gang van zaken rond pakjes: grappig

columnEen pakje is nogal een ding geworden. Vaak krijg je eerst een paar keer digitale post. Dat het klaar staat voor verzending, dat het onderweg is en dat je het bijvoorbeeld morgen tussen dan en dan kunt verwachten. Van de meeste pakjes die ik ontvang, word ik blij, om dat woord maar weer eens te gebruiken, hoewel ik er een groot voorstander van ben het niet te vaak uit de kast te trekken. 

Vanwege die blijdschap zit ik tussen dan en dan ook een beetje klaar. Ik werk door, maar één oor concentreert zich op de deurbel. Nog niet zo lang geleden wist je niet hoe laat een pakje arriveerde, het gebeurde gewoon: de bel, bezorger voor de deur met de woorden: ,,Een pakje voor u!” Sommige bezorgers maakten er meer werk van: ,,Toch niet alweer een boek.” Of (kartonnen koker): ,,Vast iets leuks voor aan de muur.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Columns