Toen Thomas Verbogt in een radioprogramma viel, was er het voorstel gaande dat we allemaal een foto van onszelf namen terwijl we het glas hieven en proost zeiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Toen Thomas Verbogt in een radioprogramma viel, was er het voorstel gaande dat we allemaal een foto van onszelf namen terwijl we het glas hieven en proost zeiden. © ANP XTRA

De lente laat zich echt door niets tegenhouden

column thomas verbogtZaterdag in de vroege avond zat ik te mijmeren aan de keukentafel en vroeg ik me ineens of er nog nieuws was (dat vragen we soms: ,,Is er nog nieuws?”). Ik zette de radio aan en kwam terecht in een programma dat haast te vrolijk voor woorden was. 

Het heet Proost! en is er nog maar pas. Het wordt gepresenteerd door Roos Moggré en Splinter Chabot.

Toen ik erin viel, was er het voorstel gaande dat we allemaal een foto van onszelf namen terwijl we het glas hieven en proost zeiden. En die foto dan via de sociale media verspreiden. Die sfeer.

Het programma moet ervoor zorgen dat we allemaal even gezellige zonnetjes in huis zijn, want we hebben het al moeilijk genoeg.

Quote

Ik keek naar buiten. Aan de overkant zat op de venster­bank voor het wijd open raam een meisje in kersenrood T-shirt

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Columns