BN'ers die zich tegen de coronamaatregelen verzetten: Tim Douwsma, Famke Louise, Bizzey, Thomas Berge, Brace en Hardwell.
Volledig scherm
PREMIUM
BN'ers die zich tegen de coronamaatregelen verzetten: Tim Douwsma, Famke Louise, Bizzey, Thomas Berge, Brace en Hardwell. © ANP, BrunoPress, Johan van der Heijden, Shody Careman,

Gewoon ’n beetje controversieel schoppen tegen de overheid

Column Thomas VerbogtHet is natuurlijk mosterd na de maaltijd als ik ook nog iets opmerk over de BN’ers die zich verzetten tegen de maatregelen van de overheid. Niet maatregelen in het algemeen, we begrijpen welke bedoeld worden. Ik mag nog wel zeggen dat ik blij was dat er gisteren in deze krant fotootjes van de betreffende Bekende Nederlanders stonden afgedrukt. 

0 reacties

 1. Famke Louise in voorjaar betaald door rijksoverheid voor coronacampagne: ‘Voortschrijdend inzicht’
  Play
  VIDEO

  Famke Louise in voorjaar betaald door rijksover­heid voor coronacam­pag­ne: ‘Voort­schrij­dend inzicht’

  Zangeres Famke Louise maakte eerder dit jaar nog deel uit van een betaalde campagne van de rijksoverheid. Nu heeft zij zich aangesloten bij #ikdoenietmeermee en keert ze zich juist tegen de coronaregels van het kabinet. ‘Voortschrijdend inzicht’, claimt de zangeres. Minister Hugo de Jonge vindt het vreemd dat zij sympathie heeft voor de oproep om de regels niet langer te volgen.
 2. Je knikt van de zenuwen zo heftig dat het pasteitje van je bord dondert
  PREMIUM
  Column Thomas Verbogt

  Je knikt van de zenuwen zo heftig dat het pasteitje van je bord dondert

  In het rijtje mogelijkheden voor kerstgezelligheid zie ik ook staan de buitenlunch. Ik lees hier en daar uitgewerkte plannen: hoge tafels, terrasverwarming, overdekkingen. Goed bedoeld is het, veel mensen willen toch iets aan Kerstmis doen en blijkbaar lukt dat niet in klein gezelschap. Er zijn ook camperbezitters die met hun campers in een kring gaan staan, vuurtje in het midden, klaar is kerst. En dan natuurlijk ook een buitenlunch of buitendiner.
 1. Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen
  Play

  Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen

 2. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

Columns