Volledig scherm
PREMIUM
Portret van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet en Henk Otten, de lijsttrekker voor de Eerste Kamer van hun partij. © ANP

Het is niet voor mezelf, dit gat in de markt, ik geef het alleen maar door

column thomas verbogtHoewel ik zelf niet zo snel meer in een gat in de markt zal duiken, let ik altijd goed op of ik er een zie. En zaterdag was dat zo. Over het interview in NRC met Henk Otten, een van de oprichters van Forum voor Democratie, is al veel gezegd en geschreven, maar niemand heeft het over het slot ervan. 

Daar gaat het over het lichaamsgewicht van de heer Otten. Hij is daar niet tevreden over. Hij is al vijf kilo kwijt, maar er moeten er nog tien af.

De interviewers vragen hoe hij dat denkt te bewerkstelligen: ,,Door veel te bewegen. Ik zit altijd veel te bellen, nu ga ik erbij lopen. Als ik opsta ga ik een uurtje door Amsterdam lopen en bellen. Het werkt, ik voel al dat mijn kleren ruimer zitten.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Columns