Louis van Gaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Louis van Gaal. © Action Images via Reuters

Iemand is ziek en Nederland wordt weer een kwetsbaar kabouterland

Column Thomas VerbogtEergisteren was in een deel van het land het treinverkeer ontregeld. Een treindienstleider had zich ziek gemeld. Vandaar. Woordvoerder van ProRail zegt: ,,We hebben nog geprobeerd een invaller te vinden voor de ochtenddienst, maar er bleek niemand beschikbaar.”

 1. Goed idee om voortaan het voorbeeld van Gerri Eickhof te volgen: Sapperdeflap!
  PREMIUM
  Column Thomas Verbogt

  Goed idee om voortaan het voorbeeld van Gerri Eickhof te volgen: Sapperde­flap!

  Mooi moment tijdens het achtuurjournaal van woensdag. Duurde helaas kort, maar kon niet anders. Aan de orde was een verontrustend onderwerp: ten gevolge van de klimaatverandering verandert ook het uiterlijk van sommige dieren. Een bioloog legde dat uit aan de hand van een vogel uit Siberië. Interviewer was Gerri Eickhof die altijd een onontkoombare manier van informeren heeft, wat alleen maar te prijzen valt.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Columns