Foto ter illustratie. Thomas Verbogt moest zaterdag voor de bakker wachten omdat een jonge vader met een wollen muts op er heel lang over doet een reusachtige kinderwagen naar binnen in te duwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Thomas Verbogt moest zaterdag voor de bakker wachten omdat een jonge vader met een wollen muts op er heel lang over doet een reusachtige kinderwagen naar binnen in te duwen. © ANP

‘Ik heb haast, omdat ik dat altijd heb’

column thomas verbogtAls ik bloemen koop en de bloemist vraagt of de bloemen een cadeau zijn, zeg ik meestal dat ze voor mezelf zijn, wat nooit zo is. Misschien moet dat laatste veranderen, maar dan nog, ik verzwijg dat het een cadeau is. 

Anders gaat het allemaal heel lang duren: cellofaan eromheen, vrij lelijke linten die met een schaar gekruld worden, en ,,moet er een kaartje bij”. 

Quote

Ineens dacht ik: kalm aan, zeg

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Columns