Volledig scherm
PREMIUM
IPTCBron Bob Bronshoff;Bob Bronshoff Nederland, Amsterdam, 2012 Thomas Verbogt, auteur en toneelschrijver Foto Bob Bronshoff ; ;Nederland © Bob Bronshoff

Jongen

ColumnWanneer er een nieuw gezicht prominent op televisie te zien is, wordt het altijd onmiddellijk vergeleken: niet zo snel als Matthijs, niet zo geforceerd als M. en wat minder pit dan Eva. Ik las het allemaal zonder dat ik haar gezien had, Nadia Moussaid, die Eva Jinek vervangt. Vorige week keek ik twee keer en al die vergelijkingen verbleekten meteen, Nadia Moussaid lijkt vooral heel erg op zichzelf, ja, iemand om je op te verheugen.

Ik vergat alles wat ik over was tegengekomen, behalve het woord `pit’ en dat maak ik los uit de actualiteit en neem het mee naar mijn kindertijd, toen ik nog niet wist wat het betekende, pit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Columns