Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Verbogt © DG

Oplossing

ColumnGisterochtend hoorde ik vroeg op de radio een gesprek met een huisarts die vertelde dat het nuttig is dat zijn collega´s zich de-escalerende technieken eigen maken. Agressie tegen huisartsen komt steeds vaker voor. 

Deze week weer. Er zijn mensen die dan uitroepen: “In wat voor land leven we?” Veel vragen vind ik aantrekkelijk, maar deze niet, want we nemen meestal nooit de tijd rustig over een antwoord na te denken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rare dingen waarover we wat te lang moeten nadenken
    PREMIUM
    column

    Rare dingen waarover we wat te lang moeten nadenken

    In mijn vriendenkring is een vriendin die altijd te laat komt. Is soms lastig, maar we zijn eraan gewend. Als ze een paar keer wél op tijd komt, zijn we bezorgd. We vragen haar of alles goed met haar gaat. Dan zegt ze wat we in onze vriendenkring allemaal zeggen als ons gevraagd of alles goed gaat: ,,Alles is veel, maar het meeste wel.” Dat is vaak het beste antwoord, maar wij vinden het dan toch net iets té onduidelijk.

Columns