Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Unsplash

‘Thuiswerken is een hele kunst. Ik kan niet veel weten, maar dat wel’

Thuiswerken is een hele kunst. Ik kan niet veel weten, maar dat wel, want ik doe het al ongeveer mijn leven lang. En veel mensen die ik ken, doen dat ook. Soms hebben we het erover, gelukkig niet al te vaak, over de voor- en nadelen van het thuiswerken. 

Ik kom erop omdat ik gisterochtend op de radio veel gesprekjes hoorde die begonnen met de vraag: ,,Kunt u niet thuiswerken?” Dit vanwege de vroege staking van NS-personeel. Er stonden toch nogal wat mensen hoopvol op het station. Vandaar de vraag. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. ‘We vinden het fijn als we kunnen lachen, maar dat is u wel toevertrouwd’
  PREMIUM
  column Thomas Verbogt

  ‘We vinden het fijn als we kunnen lachen, maar dat is u wel toever­trouwd’

  In mijn directe omgeving leest niemand Libelle. Ik geloof niet uit principe, maar men komt er niet toe. Daarom kan ik het ook niet hebben over de 85ste verjaardag van het tijdschrift dat het nog steeds goed doet, beter dan Margriet. Ik las vorige week een interview met de hoofdredacteur van Libelle, Hilmar Mulder, en die zei dat de Libelle-lezer iets vlotter is dan die van Margriet. Zelf houd ik van vlot.
 2. Hè lekker, komende tijd geen lichaamsvet, geen Brexit en geen majoor meer, meer ruimte voor lente!
  PREMIUM
  column

  Hè lekker, komende tijd geen lichaams­vet, geen Brexit en geen majoor meer, meer ruimte voor lente!

  Een verhelderende ervaring: ik zit boven een artikel over lichaamsvet en ineens merk ik dat ik niet meer weet wat ik aan het lezen ben. Het stuk is geschreven met het oog op de naderende zomer. In de zomer kijken we anders naar elkaar en zien we scherper wie te zwaar is en wie niet. De verhelderende ervaring is dat ik het inzicht krijg hier voorlopig maar even niets meer over te gaan lezen.

Columns