‘Vier minuten minder op sociale media: een cadeau!’

column thomas verbogtPrettig bericht dat de Nederlander moe wordt van de sociale media. Nog niet moe genoeg, maar we hebben het toch over vier minuten per dag minder. Minder Facebook, WhatsApp en ga zo maar door. 

Volledig scherm
Prettig bericht dat de Nederlander moe wordt van de sociale media, zegt Thomas Verbogt. ‘Nog niet moe genoeg, maar we hebben het toch over vier minuten per dag minder.’ Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Dagelijks ben ik blij dat ik er nooit aan begonnen ben, ja soms een appje om een afspraak te bevestigen of zoiets, meer niet. Ik hoef niet om de haverklap in levens van anderen te stappen of honderd meningen te lezen. 

Zo kun je nog eens ergens benieuwd naar zijn: iemand die je een tijdje niet gezien hebt, komt op bezoek, en dan vraag je of die de laatste tijd nog iets meegemaakt heeft. Iedereen maakt natuurlijk de hele tijd wat mee, maar ik bedoel iets waarover je vrolijk of ernstig van gedachten kunt wisselen.

Quote

Vier minuten! Cadeau!

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Columns