Volledig scherm
PREMIUM
Een eerder #Vteam op archiefbeeld, foto ter illustratie. © Tako Rietveld

‘Wandelen is erg leuk, omdat je niet op je telefoontje zit, maar gewoon met iedereen praat’

Goed humeur krijg ik ervan, de groep kinderen die onder de naam #Vteam de Vierdaagse lopen. Het doel van het team is volwassenen te leren de wereld een beetje mooier te maken. Dat kan niet vaak genoeg gebeuren. 

Volwassenen zouden er onderling ook mee bezig moeten zijn, maar dat blijkt steeds minder het geval. De grote wereld lijkt steeds meer een-ver-van-mijn-bed-show te worden. Als alles in je kleine wereld maar in orde is!

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zoeken naar een kleine sensatie in de wachtkamer
    PREMIUM
    Column

    Zoeken naar een kleine sensatie in de wachtkamer

    Het openbare leven speelt in ons leven een belangrijke rol. Zelf heb ik de neiging me zoveel mogelijk in het niet-openbare leven op te houden, want daar gebeurt ook genoeg, maar dat kan niet altijd. In het openbare leven zijn wachtkamers in ziekenhuizen en het openbaar vervoer het meest openbaar. Stadsparken natuurlijk ook, voetbalstadions en winkelcentra, maar dat zijn toch andere plekken voor openbaar leven dan een wachtkamer of het streekvervoer. Heeft ook te maken met vrijwilligheid en plezier. Daarvan is in een wachtkamer geen sprake. Je zit daar omdat het moet of dringend wenselijk is.

Columns