Aan de bars van Appelpop 2018 werd duidelijk gemaakt wie drank mocht en wie niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de bars van Appelpop 2018 werd duidelijk gemaakt wie drank mocht en wie niet. © Harold Schuil/DG

18-minners moeten blazen op Appelpop: met alcohol op niet het terrein op

TIEL - Jongeren die het terrein van het muziekfestival Appelpop in Tiel op willen lopen, moeten er rekening mee houden dat ze aan een blaastest onderworpen kunnen worden. Wie nog geen 18 is en alcohol heeft gedronken, komt het festivalterrein niet op.

6 reacties

 • Reem

  2 jaar geleden
  Als zeventienjarige mag je niet het terrein op als je gedronken hebt. Als je dat weet, moet je niet drinken wanneer je nog naar Appelpop wilt.Als volwassene mag je drinken zo veel je wilt, maar dan mag je niet vervolgens een stukje gaan rijden met de auto. Met (huis)regels waar je op voorhand van je op de hoogte bent kun je gewoon rekening houden. Volstrekt logisch, dunkt me.
 • Hans

  2 jaar geleden
  Hé Drammerd, Anton zegt gewoon wat de regels zijn. "Door ouders als u gaat het mis"....Waar haal jij vandaan dat hij kinderen heeft en dat hij het goedvindt dat zijn kinderen thuis drinken? Juridisch gezien heeft hij gewoon gelijk. Bovendien, stel dat je je kinderen verbiedt te drinken, misschien vinden die kinderen het dan nog leuker om stiekem te drinken. Als je kinderen op een bescheiden manier thuis laat wennen, is de kick er wel vanaf voor ze. Bovendien, op alle scholen Nijmegen-Arnhem wordt volop in drugs gehandeld. Misschien een gevolg van deze rigide ouders?
 • molleke

  2 jaar geleden
  Zouden ze overal moeten doen en meteen een drugstest er achteraan plakken...
 • Wally

  2 jaar geleden
  Verstandige keuze van de organisatie. Degen van onze "boeien" generatie die het er niet mee eens is kan gewoon thuis blijven. Men is gewaarschuwd.
 • Drammerd

  2 jaar geleden
  Nix 18, is nix 18!! Door ouders als u gaat het mis. De horeca wordt verantwoordelijk gehouden en krijgt de boete! Appelpop heeft groot gelijk!
 1. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd

 2. Grote brand in paardenstal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien
  Play

  Grote brand in paarden­stal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien

Rivierenland