Volledig scherm
The Voice of Holland-finalist Vinchenzo bezoekt zijn school RSG Lingecollege. © Raphael Drent

Vinchenzo wordt derde bij Voice of Holland, Pleun wint

LiveblogTIEL - Vinchenzo staat vanavond samen met Pleun, Thijs en Isabel in de finale van The Voice. Op deze plek volgen we de Tielenaar in aanloop naar de grote finale, vanaf 20.30 uur op RTL4.

Als 10-jarig jochie stal Vinchenzo al de harten van Berget Lewis, Dan Karaty, Albert Verlinde en Ronny Mosuse. „Bij ons thuis is het een ritueel om op vrijdagavond The Voice te kijken. Ik was tien toen het eerste seizoen begon. Dat wil ik ook als ik groot ben, zei ik toen al. Maar toen kwam My Name Is Michael (zoektocht naar beste imitators van Michael Jackson, red.) en wilde ik meedoen. Dat gebeurde even later ook met The Voice Kids. Nu, bij de 'grote' Voice, merk ik dat ik serieuze stappen zet.”

Tijd en energie
„Het is niet zomaar meedoen omdat het 'wel leuk' is. Als je meedoet, moet je bereid zijn er heel veel tijd en energie in te steken. Als je er niet heel zeker van bent dat je door wilt in de muziek, zou het naar mijn mening niet de moeite waard zijn om deel te nemen. Iedereen bij The Voice is heel serieus bezig met de muziek.”

Video van Vinchenzo die als klein jochie deelneemt aan My Name Is Michael

Rivierenland