Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Arrestatieteam licht jonge Tielenaar van bed

TIEL - Een arrestatieteam van de politie heeft maandagochtend een jonge Tielenaar van zijn bed gelicht in de wijk Passewaaij. Volgens buurtbewoners trapten gemaskerde agenten in burger rond 07.00 uur de deur van een huis aan de Ruisvoorn in en namen de jonge man - begin 20 volgens de buurt - mee.

Buren omschrijven het gezin - vader, moeder, vier kinderen - als keurig nette mensen. Om 10.00 uur rondde de politie het onderzoek af en vertrokken de meeste rechercheurs. Buiten de schade aan de deur, is in de straat niets meer te zien.

Bewijsmateriaal, onder meer een telefoon, werd meegenomen in doorzichtige en bruine papieren zakken. ,,Als ze met zo’n zwaar team komen, moet er wel iets ergs aan de hand zijn’’, zegt een geschrokken buurtbewoonster. ,,Dat verwacht je niet in zo’n rustige buurt.’’

Een andere bewoonsters heeft niets van de hele actie gemerkt. ,,Ik was al wakker op dat moment’’, zegt ze.

Weet jij meer over dit nieuwsitem? Help de verslaggever!

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland