Wethouder Frank Groen schroeft met hulp van Astrid Bongers-Lubberink het monumentenbordje op de muur van de villa in Tiel, onder toeziend oog van haar man.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Frank Groen schroeft met hulp van Astrid Bongers-Lubberink het monumentenbordje op de muur van de villa in Tiel, onder toeziend oog van haar man. © Raphael Drent

Astrid en Bart vielen als een blok voor prachtvilla die eigenlijk niet gebouwd had mogen worden

Met videoNet voor de oorlog te lelijk om gebouwd te worden, nu een juweeltje dat de monumentenstatus als eerbetoon krijgt opgeplakt. Astrid en Bart Lubberink hebben de bijzondere villa aan de Meslaan in Tiel laten opknappen en zijn de meer dan trotse bewoners. ,,Waar vind je nog zo'n karakteristieke woning uit 1939, met zo veel grond en voor een niet-Gooise koopprijs?”

9 reacties

 • Anton Van Straten

  2 maanden geleden
  Prachtig huis in een prachtige straat, heerlijk wonen......
 • annie van horssen

  2 maanden geleden
  het ontsmettingshuisje staat niet in het Hovenierslaantje maat in de Hoveniersweg
 • Johnny de Oude

  2 maanden geleden
  Wat een egoïstische reacties hier. Zo'n groot huis met maar een paar mensen die erin gaan wonen. Hier had je makkelijk 4 gezinnen uit Oekraïne kwijt gekund. Heeft niks met jaloezie te maken, maar denken aan je medemens, maar dat schijnen de reaguurders hier niet te kunnen.
 • kees Lantinga

  2 maanden geleden
  Johnny de Oude. Je klinkt als je je woorden zegt, jaloers. Veel woon plezier gewenst
 • Monique Walbeek

  2 maanden geleden
  @Johnny de oude.. Het gaat er om dat er weer een gemeentelijk monument bij is gekomen. Waarom zo’n afgunst als mensen meer te besteden hebben dan een ander. Deze mensen hebben er waarschijnlijk hard voor gewerkt of geluk gehad in hun leven. Waarom toch die afgunst ipv blij te kunnen zijn voor een ander.