Een automobiliste is donderdagmiddag op de A15 ter hoogte van de afslag Tiel-West uit de bocht gevlogen en op de kop in een greppel terechtgekomen.
Volledig scherm
Een automobiliste is donderdagmiddag op de A15 ter hoogte van de afslag Tiel-West uit de bocht gevlogen en op de kop in een greppel terechtgekomen. © Fernando Bot/Persbureau Heitink

Auto vliegt uit de bocht en belandt in greppel op A15 bij afslag Tiel-West

TIEL - Een automobiliste is donderdagmiddag op de A15 ter hoogte van de afslag Tiel-West uit de bocht gevlogen en op de kop in een greppel terechtgekomen. 

Het ongeluk gebeurde donderdag rond 12.15 uur. De oorzaak is niet bekend. 

De automobiliste is ter controle behandeld in een ambulance op de parkeerplaats van de McDonald’s, nabij de afslag Tiel-West. Of ze uiteindelijk naar het ziekenhuis is vervoerd is onbekend.

Tijdens het bergen van het voertuig was de afrit tijdelijk afgesloten. Het verkeer op de A15 liep weinig hinder op door het ongeval. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland