Volledig scherm
Een agent op archiefbeeld, foto ter illustratie. © ANP XTRA

Automobilist rijdt jongere aan na ‘incident’ bij supermarkt in Tiel

updateTIEL - Een jongere is in Tiel aangereden door een auto waarvan de bestuurder nog niet is achterhaald. Het incident, waarbij het slachtoffer gewond raakte aan een been, gebeurde vorige maand maar is nog niet eerder door de politie gecommuniceerd.

De politie deelt het nu alsnog in een poging dat getuigen zich melden. 

Het incident vond volgens de politie zondag 19 januari rond 15.30 uur plaats op de Anna Henrixlaan, nabij de Coop-supermarkt. Kennelijk gooide persoon op straat om nog onbekende reden een voorwerp naar een groep van vijf jongens.

Daarbij raakte niemand gewond. De persoon die het voorwerp had gegooid, had daarop kennelijk een onderonsje met de bestuurder van de auto, volgens getuigen een zilveren Mercedes. Korte tijd later werd een van de jongeren aangereden door de auto.

De politie heeft meerdere getuigen gehoord van het voorval. De bestuurder van de Mercedes zou een blanke man zijn van zo’n 35-40 jaar en 1,70 meter lang. Hij zou een bol gezicht hebben, kaal zijn en een stoppelbaard dragen. Naast hem zat volgens de politie een vrouw met zwart haar van 30-35 jaar oud. 

Rivierenland