Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Eveline Van Elk

Avri: Afvalstoffenheffing Rivierenland stijgt naar 284 euro

GELDERMALSEN - De afvalstoffenheffing in Rivierenland stijgt volgend jaar naar 284 euro per jaar per huishouden. Het gaat om het basistarief. Daarbovenop komt nog een bedrag per aangeboden zak restafval of aangeboden restafvalcontainer.

3 reacties

 • Cor Beets

  5 maanden geleden
  Nog een paar jaar en dan zitten we tegen de 500€. Gaat zo door Avri is er geen goed kopere dan de avri. Laat de burgers zelf collectief een goed kopere zoeken bijvoorbeeld per straat of wijk
 • Peter Meter

  5 maanden geleden
  Snap ik wij hebben ook katten. Maar dit is Avri of de gemeenten niet aan te rekenen. De centrale overheid in den Haag zorgt ervoor dat afval steeds duurder is geworden. Op de tarieven voor het verbranden van restafval komt steeds meer belasting te staan om zo te stimuleren dat er minder rest afval komt. Tevens zijn er helaas nog steeds burgers die niet goed scheiden en als er bij steekproef teveel troep in het plastic wordt aangetroffen, wordt de hele vracht afgekeurd en moet het verbrand worden
 • jan van otten

  5 maanden geleden
  Ongelofelijk wat je tegenwoordig moet dokken voor je afval, je kan scheiden tot je een ons weegt maar meer betalen zal je. Wij hebben 2 katten en mogen als bonus dus helemaal bijbetalen want het kattengrind mag niet in de groene, en met 30 liter zakjes schiet je ook niet veel op dus regelmatig naar de stort, mag je daar ook weer aftikken.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

Rivierenland