Chauffeurs van afvalverwerker Avri zijn door gewijzigde regelgeving minder beschikbaar in de avonduren voor het ophalen van papier. Verenigingen kunnen echter overdag lastiger vrijwilligers leveren: bovendien gaat veel automatisch. Avri gaat experimenteren met het elders inzetten van de vrijwilligers.
Volledig scherm
PREMIUM
Chauffeurs van afvalverwerker Avri zijn door gewijzigde regelgeving minder beschikbaar in de avonduren voor het ophalen van papier. Verenigingen kunnen echter overdag lastiger vrijwilligers leveren: bovendien gaat veel automatisch. Avri gaat experimenteren met het elders inzetten van de vrijwilligers. © Eveline Van Elk

Avri experimenteert met alternatieven voor papier ophalen door verenigingen, maar ‘papier inzamelen blijft hoofdmoot’

TIEL - Afvalverwerker Avri wil nog dit jaar én begin 2021 experimenteren met alternatieven voor het laten ophalen van papier door verenigingen. Het plan: de verenigingsleden inzetten op een mobiele milieustraat en ze een verzamelcontainer laten ‘adopteren'.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland