Het pand van Dehullu stand- en interieurbouw aan de Industrieweg in Ochten kleurde dinsdagavond rood. Als onderdeel van een landelijke actie om de zwaar getroffen evenementenbranche een hart onder de riem te steken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand van Dehullu stand- en interieurbouw aan de Industrieweg in Ochten kleurde dinsdagavond rood. Als onderdeel van een landelijke actie om de zwaar getroffen evenementenbranche een hart onder de riem te steken. © William Hoogteyling

Bedrijven Rivierenland proberen te overleven met steun van bank en overheid

TIEL - Van Volvo Car Nederland in Beesd tot de Maatschap Tandartsenpraktijk Ochten. Honderden bedrijven in Rivierenland vroegen en kregen steun van de overheid in deze moeilijke tijd. Voor sommige bedrijven is die steun van levensbelang. Andere doen het beter dan verwacht en betalen geld terug. 

2 reacties

  • de heer J. Zomers (68)

    3 jaar geleden
    Het punt is - bedrijven trekken elkaar mee de put in.Ze hangen aan elkaar vast... omdat de een niet kan betalen kan de ander ook geen rekeningen betalen.Zodra de steun van de overheid en bank minder wordt, dan krijg je een golf van bedrijfssluitingen en faillissementen. De verwachting is dat dit in het voorjaar van 2021 gaat gebeuren, Corona wordt dan minder maar dit wordt erger.
  • Tieltje

    3 jaar geleden
    bijna een miljoen naar een uitzendbureau wat nu een nieuw pand aan het bouwen is langs de a15 in geldermalsen. blijkt wel dat er veel misbruik gemaakt wordt van deze regeling. pakken wat je pakken kan is het motto