Volledig scherm
Bernard Aitton. © Foto Raphael Drent

‘Belangrijk om dingen te doen waar je blij van wordt’

RivierenlandersNu de tank vol is, vertrekt Bernard Aitton naar de golfbaan in Zoelen. ,,Ik speel vandaag met Joost Luiten. Hij speelt op hoog niveau en dat is voor mij erg leerzaam. Ik kijk naar zijn slagen en hij geeft mij tips.’’

Aitton beseft dat het een luxe is dat hij op een werkdag kan golfen terwijl anderen aan het werk zijn. Zijn kantoor is gewoon open. ,,Dat is eigenlijk de mooiste manier om geld te verdienen’’, grapt de notaris terwijl hij uitlegt dat hij hard heeft gewerkt om op dit punt te komen.

Pijn

,,Maar werk is niet alles. Er is zoveel meer in het leven. Drie jaar geleden overleed plotseling mijn oudste zoon. Dat doet nog steeds veel pijn. Niet iedere dag is leuk. Juist daarom is het zo belangrijk om ook dingen te doen waar je blij van wordt.’’

Rivierenlanders (aflevering 734)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland