Volledig scherm
PREMIUM
Mia Verbeelen. © William Hoogteyling

Betuwe is het tweede huis van vertelster Mia Verbeelen

vrijdaginterviewTIEL - Ze stamt uit Antwerpen, maar de Betuwe is voor verteller Mia Verbeelen toch nog altijd haar tweede thuis. Los van familiebezoekjes is ze er ook geregeld professioneel actief, zoals deze periode met de voorstelling Vreemde Vogels?

In de voorstelling Vreemde Vogels? vertelt Mia Verbeelen samen met collega Pauline Seebregts uit Zoelen verhalen van mensen die zijn gevlucht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland