Meer bloesembomen gewenst in Westluidensestraat
Volledig scherm
PREMIUM
Meer bloesembomen gewenst in Westluidensestraat © Foto Raphael Drent

Binnenstad Tiel moet groener én koeler worden

TIEL - Het is deze zomer, meer nog dan anders, heet in de Tielse binnenstad. Dat moet anders worden, zo valt te lezen in een nieuw ontwerp voor de Tielse binnenstad. De binnenstad moet koeler worden, onder meer door vooral meer bloesembomen te planten en door geveltuintjes toe te staan.

3 reacties

 • de heer J. Zomers (68)

  1 jaar geleden
  Koeler - zie hoe ze dit in Spanje doen.Op de foto zie je een paar witgeschilderde panden...  de andere gevels moeten ook wit worden.Je zult zien dat het een stuk frisser wordt, omringd door bloesem- en palmbomen.Costa del Tiella.
 • Jasmijn

  1 jaar geleden
  Vergroenen van de stad is  meer dan welkom..!..Draagt  bij aan een beter leef-winkel klimaat, bomen en groen in de stad produceren zuurstof, zorgen voor verkoeling en een mooie sfeer in de stad ,  bij extreme warmte is het door een  koele bries en schaduwplekken  is heerlijk vertoeven,en draagt bij aan  een mooie sfeer en stadsbeeld..  Mooie geveltuintjes geven kleur en sfeer,  en verkoeling in het stadsbeeld..Met meer groen in de stad valt   er zoveel meer te genieten..!
 • Verkoopster

  1 jaar geleden
  Lieve mensen hou toch op om Tiel te presenteren als Fruitstad, dat is al jaren verleden tijd.Daar verander je niets aan door bloesembomen te planten die bloeien een paar weken per jaar.En.... ik voel het al aan komen, eens word het herfst en dan laten de bomen hun blaadjes vallen.En dan.... wie gaat dat opruimen? Gaan we dan weer naar de Avri schoppen?

Rivierenland