Parkeeroverlast op de Koornmarkt in het centrum van Tiel.
Volledig scherm
Parkeeroverlast op de Koornmarkt in het centrum van Tiel. © Raphael Drent

Burgemeester Tiel wil einde aan stoep vol auto's in binnenstad

TIEL - Even de auto op de stoep zetten om snel een boodschap te halen zorgt voor grote ergernissen in het centrum van Tiel. De gemeente gaat er nu extra op handhaven.

7 reacties

 • Kicker62

  3 jaar geleden
  Die Poolse winkel moet weg! Verkeerde plaats dus pijnlijke keuze gemeente Tiel.
 • hans zijlstra

  3 jaar geleden
  Beter naar Veenendaal gaan en dichtbij parkeren? Dat is ook een oplossing, beter dan de kruip door sluip door situaties in de binnenstad. .
 • Fred

  3 jaar geleden
  Parkeren in Tiel is een feest, maar voor wie eigenlijk? Niet voor de mogelijke klanten en ook niet voor de winkeliers. En het hier aangestipte probleem is veroorzaakt door het weghalen van parkeergelegenheid in en rond het centrum.
 • Cerberus

  3 jaar geleden
  Allemaal symtoom bestrijding, ga eerst eens iets doen aan het bestuurlijk en planmatig geklungel door een  " doelgroep" supermarkt op die lokatie de deuren te laten openen. Als je tevoor niet begrijpt dat daar overlast van vervoersbewegingen van komt mis je echt belangrijke kennis en kunde en zal alles gewoon voortduren .....
 • Harrold

  3 jaar geleden
  Ik woon in de binnenstad, eindeloze artikelen, eindeloze beloften, er gebeurt niets, totaal niets."Undercover" om het hondepoep probleem op te lossen, het  is alleen maar erger geworden.X-tra prullenbakken  er zijn er weggehaald en niet terug geplaatst.Na het weekend ligt het centrum vol met glas.En en en........Ik nodig de Burgemeester hierbij uit om samen met mij een rondje centrum te lopen ......... 
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rivierenland