Tielse terrassen op het Plein in betere tijden. Nu is - gezien de corona - de vraag hoe het terras er straks uitziet. En: of samenwerken interessanter is dan ieder voor zich.
Volledig scherm
PREMIUM
Tielse terrassen op het Plein in betere tijden. Nu is - gezien de corona - de vraag hoe het terras er straks uitziet. En: of samenwerken interessanter is dan ieder voor zich. © William Hoogteyling

Cafés denken aan gezamenlijk terras: ‘Dat we open mogen is vooral fijn voor onze klanten’

Op 1 juni mogen de terrassen open. Maar hoe? Op veel plekken in het land werken cafébazen straks samen. In Geldermalsen en Tiel wordt die optie ook bekeken.

 1. Stel danst nog even stiekem midden op straat in Tiel

  Stel danst nog even stiekem midden op straat in Tiel

  TIEL - Dansen in de kroeg of op feesten mag voorlopig niet, maar in de dansschool mag je nog je gang gaan. Zolang je maar niet van danspartner wisselt en afstand houdt tot de andere paren. Jacqueline van der Heijden (32) en haar vriend Niels van Kooten (46) hebben er na hun derde les bij danscentrum Wildschut in Tiel nog lang geen genoeg van. Daarom dansen ze op weg naar huis nog even verder, midden op straat, niemand die het ziet, toch?
 1. Marcouch: 'Fatale mishandeling is afgrijselijke misdaad'
  Play

  Marcouch: 'Fatale mishande­ling is afgrijse­lij­ke misdaad'

 2. Millingen neemt indrukwekkend afscheid van 'dorpsmens in hart en nieren'
  Play

  Millingen neemt indrukwek­kend afscheid van 'dorps­mens in hart en nieren'

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland