Fijn bloemen kopen bij Tuinwereld
Volledig scherm
PREMIUM
Fijn bloemen kopen bij Tuinwereld © William Hoogteyling

Coronavirus maakt plaats voor lentekriebels

KAPEL-AVEZAATH – Bij Tuinwereld Tiel lijkt het coronavirus geen vat te krijgen op de lentekriebels tijdens de eerste officiële lentedag. Hoewel de grote drukte uitblijft, komen de klanten zaterdag op gepaste afstand binnengedruppeld om de winkelkar te vullen met violen, narcissen en hyacinten.

De frisse wind blaast de eerste zonnestralen over het parkeerterrein van het tuincentrum aan de Zoelensestraat in Kapel-Avezaath, waar zaterdagochtend een auto of twintig geparkeerd staan. Normaal gesproken is het hier zoeken naar een plaatsje. Het is echter fris, nog vroeg en de lente is pas net begonnen, dus de afwachtende klant krijgt nog even het voordeel van de twijfel. Binnen druppelen de klanten op gepaste afstand binnen. Het gaat bijna vanzelf. De winkelkarren worden gevuld met ‘1 + 1 gratis’ aanbiedingen, veelal in de kleuren geel en paars. De sfeer is kalm en klanten en personeel doen hun ding.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland