Directeur Jan Willem van de Groep van Factory Zero.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Jan Willem van de Groep van Factory Zero. © Raphael Drent

Corporaties opgelet: Dit Tielse bedrijf denkt de ideale warmtepomp aan te bieden

Nieuwbouw zonder gasaansluiting duur en veel gedoe? Een Tiels bedrijf bouwt relatief goedkope modules met een warmtepomp, die zo op zolder geplaatst kunnen worden.

38 reacties

 • Titus

  3 jaar geleden
  vervolg:  Hierin staat onze Nederlandse Staat als nr. één in het pushen van deze zaken. Logisch dat een aantal bedrijven in die branche daar op inspringen en er iets mee willen doen. Het nare is dat de vraag of ons klimaat en de bodem wel geschikt is voor dit alles, blijft hangen.  Elk land moet de ( on) mogelijkheden willen inzien en dáár het juiste mee doen, dan is de samenwerking pas nuttig! 
 • Titus

  3 jaar geleden
  Mooie verhalen, het verdienmodel  het belangrijkst; niet deskundigheid en goed functioneren van deze apparatuur!  Alle handen ineen voor invoering van iets, gebaseerd op  misvattingen  en halve waarheden,  en het koste wat kost erdoor jassen? Alle nieuwe  techniek moet gericht worden op het  winnen van overal al aanwezige aardwarmte!  
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Los van wel of geen gas, 'plug and play' kan geen kwaad.
 • JanWillem

  3 jaar geleden
  In het geval van de EPV is er ook voldoende solar op de woning om het totale energieverbruik te compenseren. Dan zijn we weliswaar afhankelijk van salderen maar die blijft de komende jaren nog wel even voor bestaande systemen.
 • JanWillem

  3 jaar geleden
  Nou, het heeft in jauari toch stevig gvroren. Wij haalden in januari een cop van 3,8

Rivierenland