Davina Michelle na optreden op Appelpop: ‘Het was geweldig’

UPDATE en VIDEOTIEL - Appelpop dag 2 is in volle gang. En hoe: het publiek komt in groten getalen binnen. De treinen naar Tiel zitten bomvol. De bezoekers hebben er duidelijk zin in en het was meteen extreem druk bij het optreden van Davina Michelle. 

Om 12.00 uur stonden er al rijen bij de ingang van het festivalterrein. Bij Davina Michelle, die momenteel een grote hit scoort met Marco Borsato, was het vervolgens ontzettend druk. Duizenden fans gingen uit hun dak voor het podium. 

,,Het was top. Appelpop was geweldig. De sfeer zat er heel goed in”, liet de populaire zangeres na afloop van het optreden.

De lokale band Deposit heeft afgetrapt op podium 3. Stevige hardcore klinkt. Na een eerste nummer begon het publiek spontaan te pogo-en. Om 14.00 uur is Davina Michelle op de mainstage begonnen.

Volledig scherm
Drukte bij Davina Michelle © DG

Goed verlopen

De organisatie meldt dat de eerste dag goed is verlopen. Zonder problemen. Hoeveel bezoekers  er op vrijdag waren is nog niet bekend. 

Volledig scherm
Davina op het podium © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland