Volle bak woensdagavond in de Wadenoijense kerk: de helft van de bijna tweehonderd belangstellenden kon vooraan zitten, de andere helft stond achterin.
Volledig scherm
Volle bak woensdagavond in de Wadenoijense kerk: de helft van de bijna tweehonderd belangstellenden kon vooraan zitten, de andere helft stond achterin. © dg

De enkele keer dat ik wit wegtrek van een heftig ongeval

BlogDe keren dat ik wit in het gezicht wegtrek zijn op de vingers van één hand te tellen. Mijn professie is vaak leuk en boeiend, maar soms ook beangstigend: er komt heel wat leed voorbij. Van dodelijk ongeval tot moord: ben ik zeker niet ongevoelig voor, maar het verhaal goed doorgeven is dan ook van belang.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  2

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. NEC’er Cissoko akkoord met Toulouse

  NEC’er Cissoko akkoord met Toulouse

  Ibrahim Cissoko verruilt NEC definitief voor FC Toulouse. De 20-jarige buitenspeler heeft een principeakkoord bereikt met de club uit de Franse Ligue 1 en winnaar van de nationale beker. Met de transfer is naar verluidt ruim 2,5 miljoen euro gemoeid. NEC bevestigt het vertrek van Cissoko, die vorig seizoen officieel debuteerde in de hoofdmacht van de Nijmeegse eredivisionist. Afgelopen seizoen kwam hij tot 26 optredens, voornamelijk als invaller. Voor hoeveel jaar Cissoko tekent bij Toulouse is onbekend.
  Nijmegen