Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe pand van Wuite Mode aan de Markt in Tiel. © Raphael Drent

De gatenkaas weer opgevuld: met Wuite Mode is de Tielse Markt bijna weer vol

TIEL - Het voormalige pand van Bovendeert in Tiel krijgt met Wuite Mode een nieuwe gebruiker. Daarmee zijn bijna alle etalages  aan de Markt weer gevuld: een contrast met de gatenkaas begin dit jaar.

Quote

De zaken gaan goed; we groeien uit ons jasje

Annemiek Wuite

,,In augustus willen we open’’, aldus eigenaresse Annemiek Wuite. Samen met haar man Rick runt ze Wuite Vrijetijdsmode aan de Voorstad. ,,En de zaken gaan goed; we groeien uit ons jasje.’’

Door te verhuizen naar het pand aan de Markt, gaat de modezaak er volgens de eigenaresse qua oppervlakte zo’n vijftig vierkante meter op vooruit. ,,Dat biedt ruimte voor een net iets groter assortiment, maar ook voor een echte koffiehoek. We bieden mensen graag koffie aan, maar die moeten ze nu staand drinken. 

In het nieuwe pand is er bijvoorbeeld ruimte voor een tafel om aan te zitten.’’ Met de overgang naar de Markt - het pand aan de Voorstad blijft leeg achter - doet ook de naam Wuite Mode, evenals een nieuw logo, zijn intrede. ,,Vrijetijdsmode is niet meer van deze tijd, mijn schoonouders zijn ooit zo begonnen.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland