Volledig scherm
De Likt. © Boaz Timmermans

De Likt en rapster Coely terug op Appelpop

TIEL - Met de toevoeging van 8 nieuwe acts, waaronder de hiphoppers van De Likt en het Belgische gezelschap Evil Empire Orchestra, is de line-up voor het derde podium bij Appelpop compleet.

Onder de noemer '1, 2, 3 LET's GO!' wordt deze week in drie dagen tijd de volledige invulling van het Tielse muziekfestival Appelpop bekend gemaakt. Te beginnen met de line-up van podium drie, waar vrijdag 7 en zaterdag 8 september in het totaal 12 acts gaan optreden. 

Er zijn 8 nieuwe namen naar buiten gebracht, waaronder de Belgische rapster Coely, die vorig jaar haar Appelpop-debuut maakte en de Rotterdamse hiphopgroep De Likt, die in 2016 al van de partij was. Daarnaast treden ook rockbands Birth of Joy en Death Alley op, evenals singer-songwriter Naaz, Evil Empire Orchestra en de trippy elecktropopformatie Fata Boo. Traditiegetrouw mag ook de winnaar van de regionale muziekwedstrijd Parel van de Betuwe op podium drie spelen: dit jaar is dat de alternatieve rockgroep Spark of Sanity uit Zaltbommel.

Eerder maakte de festivalorganisatie - Stichting Muziekstad Tiel - al bekend dat dj-duo Lucas & Steve, Yungblud, Jeangu Macrooy, en de bands The Overslept en Traudes dit jaar op het derde podium staan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland