Volledig scherm
De kat kwam met de schrik vrij. Met een beetje bloed aan de pootjes en werd hij opgevangen door een omwonende. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Deze kat overleeft een val van 8 meter

TIEL - In Tiel heeft een kat zondagmiddag een val van 8 meter overleefd. De kat zat op de nok van een woning aan de Pimpernel. Toen de brandweer kwam, zat hij daar volgens omwonenden al een tijdje. 

De brandweer zette de hoogwerker in om de kat naar beneden te halen, maar dat lukte niet. Uiteindelijk klom een brandweerman een ladder op, waarna de kat naar het volgende huizenblok wilde springen.

De kat viel daarna 8 meter naar beneden.

De kat overleefde de val: met wat bloed aan de pootjes en werd hij opgevangen door een omwonende.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanslag, steekpartij, overval; aan criminaliteit geen gebrek in Rivierenland
    PREMIUM
    CRIMINALITEIT

    Aanslag, steekpar­tij, overval; aan criminali­teit geen gebrek in Rivieren­land

    TIEL - Het is onrustig in Rivierenland. De politie heeft de handen vol aan onderzoeken naar een moordaanslag, verschillende steekpartijen – al dan niet met dodelijke afloop –, drugshandel, wapengekletter en overvallen; de recherche verveelt zich niet. Voor zover bekend hebben de veel van de zaken niets met elkaar te maken, maar het maakt wel duidelijk: aan criminaliteit geen gebrek.

Rivierenland