Volledig scherm
PREMIUM
Patrick en Chantak Hol van Krol Reizen verzorgen al jarenlang het transport van Appelpop festivalgangers van camping naar festivalterrein en terug. © Foto Raphael Drent

Dit stel regelt de Appelpop-bussen: ‘Op de terugweg zit iedereen bij elkaar op schoot’

TIEL - Patrick en Chantal Hol rijden en coördineren al jaren de pendelbussen die ‘Appelpoppers’ van festivalterrein naar -campings vervoeren. Het echtpaar is het er unaniem over eens: ,,Festivalpubliek is totaal anders dan uitgaanspubliek: veel relaxter.”

Reden er pakweg 15 jaar geleden tijdens Appelpop enkel wat taxi’s en taxibusjes op de bonnefooi, heden ten dage zijn er strak geoliede pendelbusdiensten, die het Tielse bedrijf Krol Reizen voor zijn rekening neemt.

 ,,We werken gedurende festivalweekend met zo’n 15 tot 20 chauffeurs, die dit vaak het leukste weekend vinden om te werken. En dat is het ook”, aldus Krol-manager Patrick Hol.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemeester Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd
    PREMIUM

    ‘Twijfels over evacuatie 1995? Totaal niet’; oud-burgemees­ter Henk Palm van Zaltbommel is verbaasd

    ZALTBOMMEL - Er was geen enkele twijfel over het besluit om de bewoners van de regio Rivierenland te evacuëren in januari 1995. Dat zegt Henk Palm, oud-burgemeester van Zaltbommel, in een reactie op uitspraken van zijn toenmalige collega Ed d’Hondt. ,,Ik weet dat we twijfels hadden. Dat ga je dan echter niet naar buiten brengen, want dan krijg je chaos”, aldus d’Hondt in een interview met De Gelderlander.

Rivierenland