Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Dochter (7) kreeg geen eten, werd geschopt en mocht niet plassen: volgens haar ouders heeft ze een rijke fantasie

TIEL/ ARNHEM - Hun dochter was onhandelbaar, zeggen ze. Ze stelden grenzen en gingen daar misschien weleens te ver in. Maar dat ze haar vanaf haar zevende jaar vier jaar lang regelmatig hebben mishandeld, gekleineerd en verwaarloosd, dat spreken de moeder (37) en vader (38) van het meisje uit Tiel tegen.

16 reacties

 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Aan de 6e hulpverlener toe , en nu gaat het dus goed volgens de advocaat...? voor sprookjes moet je in De Efteling zijn.....niet normaal dat dit kind weer terug word geplaatst in de ellende....en dat noemen ze dus ,,rechtsspraak,,, !
 • Louis van Tussenbroek

  2 maanden geleden
  Denk dat ze het druk en belangrijker vonden om kerstbomen, op te roken! Ipv aandacht aan het kind te geven! Echt schandelijk hoor.
 • Joes Rolsteen

  2 maanden geleden
  Vind je het gek dat een kind onhandelbaar wordt wanneer het geen liefde krijgt. Afschuwelijk, deze mensen hadden geen kind mogen krijgen. En in Nederland zijn we er erg goed in om weg te kijken, ook de hulpverlening. Hoe vaak lees je niet: we waren al betrokken bij zo, n gezin.
 • Jessica Berends

  2 maanden geleden
  Dan heeft de hele buurt dus 'een rijke fantasie' en de ouders hebben het eigenlijk geweldig goed gedaan. Het liefst zou ik zien dat advocaten die willens en wetens de boel belazeren en alles bij elkaar liegen werden geschrapt en zelf werden vervolgd en gestraft. Je bent gewetenloos als je dit een kind wilt aandoen als advocaat. Het recht op verdediging als verdachte is niet het recht op keihard liegen.
 • Peter Looyenga

  2 maanden geleden
  "Het ging goed toen ze bij haar grootouders woonde", naar mijn mening zegt dat stukje meer dan genoeg.

Rivierenland