Vlammen slaan uit het dak in Zennewijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlammen slaan uit het dak in Zennewijnen. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Door brand verwoeste dijkwoning Zennewijnen stond al op nominatie voor de sloop

ZENNEWIJNEN - De dijkwoning aan de Zennewijnseweg in Zennewijnen die in de nacht van woensdag op donderdag volledig door brand werd verwoest, stond al op de nominatie voor sloop. De woning zou moeten wijken voor een dijkversterkingsproject, zegt Waterschap Rivierenland.

0 reacties

 1. Een knal: zwaarbewapende agenten vallen binnen bij Tielse rapper Delano G., de vermoedelijke schutter bij de moordaanslag op Peter R. de Vries
  PREMIUM
  update
  5

  Een knal: zwaarbewa­pen­de agenten vallen binnen bij Tielse rapper Delano G., de vermoede­lij­ke schutter bij de moordaan­slag op Peter R. de Vries

  TIEL - De tweede verdachte van de aanslag op Peter R. de Vries is de 21-jarige Rotterdamse rapper Delano G.. Zwaarbewapende agenten vielen dinsdagnacht zijn tweede woning in Tiel binnen. Op basis van het signalement wordt G. beschouwd als de vermoedelijke schutter. Volgens bronnen was de jonge rapper al eerder het criminele pad op gegaan.
 2. Het mysterie van Tielenaar Vasco: jaarlijks knappen vrienden de graffiti-schildering van overleden vriend op
  PREMIUM

  Het mysterie van Tielenaar Vasco: jaarlijks knappen vrienden de graffiti-schilde­ring van overleden vriend op

  TIEL - Het is voor veel Tielenaren die over de drukke Laan van Westroijen rijden al acht jaar een levensgroot mysterie: wie is toch die man wiens gezicht metershoog via graffiti is verbeeld op de muur van sporthal Westroijen? Sommigen denken aan soulzangers Barry White of Marvin Gaye of aan de zwarte vrijheidsdominee Martin Luther King. En ook: hoe blijft het er na acht jaar nog steeds zo k(l)eurig uitzien?

Rivierenland