Volledig scherm
Kleedjesverkoop in Passewaaij. © Foto Raphael Drent

Drie dagen feest in de Tielse wijk Passewaaij

TIEL - Drie dagen zomerfeest in Passewaaij, dat vieren ze van vrijdag tot en met vanavond in de Tielse wijk. Ook al was het zaterdagochtend even doorbijten voor de bezoekers en verkopers op de kleedjesmarkt.

De regen mocht de pret niet drukken, 's ochtends. Koopjes werden er toch wel gedaan. En anders waren er zaterdag wel allerlei andere activiteiten, ook overdekt, zoals een wijkontbijt in de grote tent, optredens in de avond en een nostalgische kermis.

De organisatie van het van vrijdag tot en met zondag durende evenement had het bordje uitverkocht al op de spreekwoordelijke deur gehangen. Deze zondag gaat het feest door met onder andere een grote braderie van zo'n 150 kramen en diverse optredens van onder andere Wesley Bronkhorst en Henk Dissel. Het is de negende keer dat de zomerfeesten in de Tielse wijk worden gehouden.

Volledig scherm
Ontbijt in de tent. © Foto Raphael Drent
Volledig scherm
© Foto Raphael Drent
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland