Het bedrijfspand waar Relaunch, voorheen Job Lanceer, is gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bedrijfspand waar Relaunch, voorheen Job Lanceer, is gevestigd. © DG

Dwangsom dreigt voor zorgclub Relaunch die geen zorg meer mag leveren: ‘Ik help die jongen juist uit de goot’

Een dwangsom van 5000 euro per overtreding: die dreigt de Tielse zorgclub Relaunch Nederland te moeten betalen omdat eigenaar Cok van den Heuvel tóch nog zorg verleent aan een cliënt. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) verbood hem dat in januari al. ,,Het is totaal idioot. Wil de inspectie soms dat ik de jongen die ik help helemaal naar de klote laat gaan?”

2 reacties

 • Gerrit Louter

  3 maanden geleden
  Jeroen...er staat duidelijk dat van den Heuvel er niet voor word betaald....! hij verleend dus eigenlijk helemaal gratis zorg verlening aan deze jongen , dat mag toch volgens mij...? ik heb er ook niet voor geleerd , maar mag toch ook gewoon iemand helpen die mij om hulp vraagt...? volgens mij heeft van den Heuvel ergens gelijk , bepaalde instanties zijn er helemaal op gefocust om hem helemaal de grond in te stampen...! dit is weer Nederland---regeltjes land op z,n best...!
 • jeroen van rooij

  3 maanden geleden
  Okay, dus je richt een bedrijf op om vervolgens één jongen te helpen. Natuurlijk wel met gelden van de overheid. En dan als een soort barmhartige jezelf profileren. Als je dit zou doen uit naastenliefde richting één jongen, dan zou je dat ook zonder steun doen.... dat is hier dus vermoedelijk niet het geval....
 1. Aanslagen bij personeel fruithandel De Groot waren ‘in opdracht’, man (18) bekent betrokkenheid
  PREMIUM
  4

  Aanslagen bij personeel fruithan­del De Groot waren ‘in opdracht’, man (18) bekent betrokken­heid

  ARNHEM/ HEDEL - Vier mannen van 17, 18, 19 jaar uit Amsterdam en 23 jaar uit Almere die worden verdacht van de brandaanslag op een woning aan de Kogge in Tiel 4 op 5 juni dit jaar, blijven nog langer vastzitten. Ze worden verdacht van poging moord, bleek woensdag voor de rechtbank in Arnhem. Een 18-jarige man heeft zijn betrokkenheid bij aanslagen rondom de Hedelse fruithandel De Groot bekend.

Rivierenland